Espanja

Matkapäiväkirja: Hola from Spain

Terveisiä Espanjan auringon alta! Lensin aikaisin perjantai-aamuna Helsingistä Malagaan nauttimaan vähän Suomea keväisemmästä säästä. Pelkkä sää ei ollut kuitenkaan syy saapua Espanjaan, vaan Royal Caribbean kutsui minut ja matkablogikollegani Leena-Marin uuden maailman suurimman risteilylaivan, Symphony of the Seas, mediaristeilylle. En ole aiemmin ollut millään Ruotsin laivaa suuremmalla risteilijällä, joten en oikeastaan tiedä edes mitä odottaa!

Risteily alkaa huomenna ja ensimmäiset päivät olenkin viettänyt Fuengirolan lähellä bloggaajystäväni Lauran ja hänen ihanan rescuekoiransa Nalan kanssa. Ajatus viikonlopusta samassa talossa koiran kanssa ahdisti viime kesänä oman rescuekoirani kanssa sattuneen tragedian vuoksi – peloista pääsee kuitenkin yli vain niitä kohtaamalla. Perjantaina sain itkuisen paniikkikohtauksen Lauran keittiössä, koska ajatuksissani koira olisi voinut koska tahansa hyökätä brutaalisti kimppuuni. Onneksi en luovuttanut tässä kohtaa ja muuttanut hotelliin, sillä sunnuntaihin mennessä Nala oli voittanut luottamukseni puolelleen ja nyt jatkaessani matkaa Malagaan, tulee söpöä karvakuonoa jo vähän ikävä.

IMG_0088.jpgIMG_0053.jpg

Muutoin olemme viettäneet viikonlopun tehden hieman töitä, ottaen valokuvia blogia ja koulua varten, lenkkeillen vuorilla Nalan kanssa ja syöden Lauran herkullisia terveellisiä kokkauksia – en tiedä miten pärjään ilman Lauran kokkaamia dinnereitä tästä eteenpäin? #sendhelp

Täällä Espanjassa on muutenkin sattunut kaikkea spontaania. Heitin perjantaina illalla Lauralle, että olisipa hauskaa käydä ottamassa tatutointi. Kuinkas sattuikaan Laura tiesi Fuengirolasta Mr. Tattoon ja varasinkin ajan heti seuraavalle päivälle. Nyt oikeassa käsivarressani komeilee puhvelin pääkallo, of all things. Puhvelin pääkallo merkitsee rohkeutta, pelottomuutta ja vaikeuksien voittamista. Villiä ja vapaata sielua. Alunperin puhvelin pääkallon tarkoitus on suojella kaikilta luonnossa olevilta uhilta.

Joten tässäpä se nyt, my new friend Sir Buffalo.

IMG_0122.jpg
IMG_0004.jpg

Nyt istumme Lauran kanssa Cafe Organicissa tekemässä vielä hetken töitä ja sitten hyppään rinkka selässä taas junaan kohti Malagaa. Otin muuten tälle reissulle pitkästä aikaa rinkan mukaan ja tulin siihen tulokseen että en voi sietää rinkkoja. Toki jos joskus lähden seikkailupäissäni johonkin Nepaliin vaeltamaan, mutta vaikka täällä Espanjassakin tulee viikon aikana junailtua niin kyllä mulla on ikävä matkalaukkua. En osaa ollenkaan pakata rinkkaa niin että se ei räjähtäisi ja muutenkin sen roudaaminen selässä on mielestäni paljon matkalaukun raahaamista raskaampaa.

P3240594.jpgP3240587.jpgP3240603.jpg

Oletteko te rinkka- vai matkalaukkuihmisiä?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Milla
  maaliskuu 26, 2018 at 3:07 pm

  Suosittelen kokeilemaan Malagassa Brunchit kahvilaa, ellei ole ennestään tuttu.

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 1, 2018 at 10:34 pm

   Voi vitsit näytti hyvältä paikalta Instan perusteella, mutta nyt oli niin lyhyt stoppi että en valitettavasti ehtinyt! Next time!

 • Reply
  Mirka/ Reason for Season
  maaliskuu 27, 2018 at 4:08 pm

  Heyy nää on hienoja kuvia! Ja toi tatska on aivan tosi hieno, se sopii jotenkin hyvin yhteen sen Chiang Maissa otetun kanssa. Tässähän tulee itellekin hirvee tatuointikuume, kun tällaisia kattelee 8). Plus ihan vähän nälkä, kun näitä ruokakuvia kattelee :D. Tää vaikuttaa varsin hyvältä reissulta kaikin puolin! Olen vähän salakade risteilystä, koska haluaisin hirveesti tollaselle, mutta en uskalla sanoa sitä ääneen, koska se ei ole kovin realistista just nyt :D. P.S. Katsotkin, että tuot kesän tuliaisiksi!

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 1, 2018 at 10:35 pm

   Kitsanssaa! <3 Tatuointikuume on kyllä paha, mulla jäi se vielä tänkin jälkeen vähän päälle niin katotaan onko mulla kohta kaks full sleeveä haha!

   Oli kyllä ihan mahtava reissu, en muistanut miten ihana on Espanja! <3

 • Reply
  Hansu
  maaliskuu 28, 2018 at 4:51 pm

  Tarviit selkeästi uuden rinkan, eli sellaisen joka avautuu edestä kokonaan samaan tapaan kuin matkalaukku! Riippuu kohteesta kumpi on kätevämpi, mutta monta tilannetta on rinkka pelastanut kyllä kun matkalaukkua ei vaan olis voinut rullata perässä (esim venetsian taksittomat kadut täynnä portaita ja malesian viidakkopolut) 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   huhtikuu 1, 2018 at 10:36 pm

   No just sellasen rinkanhan vielä ostinkin, mutta en silti lämepä haha! 😀 Mä preferoin matkalaukkua myös Venetsian taksittomilla kaduilla, Malesian viidakkopoluista en ole ihan varma haha!

  Leave a Reply