Menu
Berliini / Saksa

Berliinin hipsterein hotelli: 25hours Hotel Bikini

25hours Hotel Bikini on neljän tähden laadukas hotelli, mutta ei sellainen perinteisen tyylikäs, vaan tajuttoman trendikäs päräytys. 25hours Hotel Bikini löytyy Berliinin Charlottenburgista, mutta myös omistajien muista lempikaupungeista kuten Frankfurtista, Hampurista, Wienistä ja Zurichistä. 25 hours -hotellit eivät ole tavanomaisia hotelleita, vaan jokainen tarjoaa elämyksen unlike any other. Yövyin viimeisimmällä Berliinin matkallani 25hours Hotel Bikinissä yhteistyössä Visit Berlininkanssa.

Saapuminen 25hours Hotel Bikiniin

Hotellin pääovi saattaa olla vaikea löytää, jos ei satu saapuvan paikalle toimivan offline-navigoinnin kera. Hotellin alakerta on hipsterimäisen tyylikäs vanhoine autoineen. Aulasta tulee ottaa kuitenkin vielä hissi hotellin respaan pari kerrosta ylenpänä. Jo hissi on elämys, sillä hississä on pimeää ja seinissä ui kolmiulotteisia otuksia. The usual, you know. 25hours Hotel Bikinin respakin yllätti elämyksellisyydellään, josta kuvat saa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa.

Respan vierestä löytyi myös pieni kahvila, riippumattoja, myymälä ja työntekoon tarkoitettu lounge.

Hotellin respan henkilökunta oli nuorta ja ensimmäinen palvelukokemus oli erinomainen (myöhemmin töissä oli vähän tympeää porukkaa harmiksemme).

IMG_0338.jpgIMG_0341.jpgIMG_0340.jpgIMG_0342.jpg

Jungle M. Room

Majoittumani huone oli Jungle M. Viidakkonimi on peräisin siitä, että hotelli sijaitsee aivan eläintarhan vieressä, joten ikkunasta oli näkymä orankitarhaan ja metsään. Suosittelen ottamaan huoneen jungle-näkymällä, koska se on ehdottomasti osa uniikkia kokemusta. Huoneessa on seinän kokoinen ikkuna, jonka edessä on riippumatto rentoon ajanviettoon. Huone on muutenkin trendikkään viihtyisä ja jokainen yksityiskohta on huomioitu hauskalla tavalla. Positiivsena yllätyksenä oli, että hotellissa ei käytetä pieniä ekologisesti epäilyttäviä minisaippuoita, vaan isoja pulloja luonnonmukaisemmin tuotettuja ihotuotteita. Sen lisäksi suihku oli muutenkin hauska, mutta ilman ovea, joten täällä kannattaa majoittua sellasten ihmisten kanssa joille kehtaat esitellä alastonta vartaloasi.

IMG_0301.jpgIMG_0303.jpg

IMG_0299.jpg

Hotellin ravintolat

25hours hotels Berlinin yläkerrasta löytyy neni berlin ja monkey bar. neni berlinissä tarjoillaan herkullista ja jopa melko terveellistä ruokaa. Ruoka on fuusioruokaa joissa yhdistyy lähi-idän ja Saksan maut. Täältä voit myös hakea ruokaa huoneeseen. Itse napostelin illalla bataattiranskalaisia ja chia puddingia! monkey bar on suosittu niin hotellin vierailijoiden kuin paikallistenkin kesken. monkey bar sijaitsee hotellin kymmenennessä kerroksessa ja sieltä on huikeat näkymät. monkey barista löytyy myös kattoterassi, joka on täydellinen paikka illan viettoon kesäiltaisin! monkey bar on kuitenkin niin suosittu, että siellä voi olla vaikeaa löytää vapaata pöytää tai kuulla seuralaisen puhetta!

IMG_0355.jpg

IMG_0364.jpgIMG_0321.jpg

25hours Hotel Bikini aamiainen

Nyt olen sen löytänyt, Euroopan herkullisimman ja vegaaniystävällisimmän hotelliaamiaisen! Yritän nykyään syödä terveellisesti myös reissussa kun siellä tulee oltua iso osa vuodesta, mutta se on välillä haasteellista. 25hours -hotellin aamiainen oli myös täynnä tuoreita kasviksia lähi-idän mausteilla, oikeasti terveellistä mysliä ja marjoja, sitruunavettä, valtava valikoima laadukasta teetä ja sitä soijamaitoa! Aamiainen tarjoillaan viihtyisässä neni -ravintolassa!

IMG_0359.jpgIMG_0351.jpgIMG_0362.jpg

Sijainti

Hotelli sijaitsee Bikini-Haus-rakkennuksessa Berlin Zoon vieressä. Hotellin läheltä löytyy pienen kävelymatkan päästä ravintoloita ja kauppoja! Itse pidin aluetta viihtyisänä ja sieltä oli helppo liikkua muualle Berliiniin Lentokentältä paikalle pääsi suoraan bussilla X9.

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

8 Comments

 • Jael
  elokuu 19, 2015 at 6:24 pm

  Vaikuttaapa ihanalta majapaikalta,etenkin tuo huone sänkyineen;D

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 20, 2015 at 9:28 am

   Haha, jep! Oli ihan mahtava! 🙂

   Reply
 • sarrrri
  elokuu 20, 2015 at 6:59 am

  Ihana! Mä olen ajatellut että tuskin annan Berliinille enää uutta mahdollisuutta, mutta ehkä pitäisikin tehdä niin, että majoittuu tuossa ihanassa hotellissa ja matkustaa kaupunkiin KESÄLLÄ eikä keskellä harmainta maaliskuuta… 😀

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 20, 2015 at 9:29 am

   Jep mäkin kävin aiemmin Berliinissä monta kertaa vaan harmaina maaliskuina ITB:ssä, niin ei jäänyt erin hyvä kuva kaupungista itsessään 😀 Tosin tällä kesäisellä reissulla sattui just muutamaksi päiväksi kylmää ja sadetta kun muuten siellä on koko kesän ollut joku helleaalto, heh 😀

   Reply
 • Maria
  elokuu 20, 2015 at 9:21 am

  Tänne täytyy mennä kun Berliiniin eksyn! Hävettää myöntää, mutten koskaan ole ollut Berliinissä VIELÄ ja kun tämä huutava aukko matkailusivistyksessäni korjataan vaikuttaa tämä just passelilta paikalta 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 20, 2015 at 9:30 am

   Suosittelen valtavan paljon! 🙂 Ei sitä hävetä kannata, mutta moinen aukko kannattaa tietysti korjata mahdollisimman pian, haha 😀

   Reply
 • Teea / Curious Feet
  elokuu 24, 2015 at 7:57 pm

  Aivan ihanan näköinen ja kuuloinen paikka! Terveellisestä aamupalasta suuri plussa kyllä 🙂

  Reply
  • Veera Bianca
   elokuu 24, 2015 at 10:09 pm

   Eikös olekin! Ja siitä tuli kyllä valtava plussa, hotelliaamiainen on aina ihana, mutta itse nautin mieluiten terveellistä ruokaa enkä kuitenkaan halua rajoittua vaan johonkin kaurapuuroon 😀

   Reply

Leave a Reply