Uncategorized @fi

Himalaya Herbals

Mä olen tässä pari päivää ollut aivan Himalaya-päissäni. Intiassa ollessani ostin paikanpäältä Himalaya Herbals -tuotteita matkan ajaksi ja rakastuin näihin aivan valtavasti. Moni on ehkä näihin jossain päin maailmaa törmännyt, mutta Suomestta niitä joutuu lähes metsästämään. Päivitys; Bongattu muutamia tuotteita Sokoksella ja Prismoissa 2014! Kaikki raaka-aineethan tuotteisiin kerätään Himalajan vuoriston juurelta ja ne ovat täysin luonnollisia. Välillä jostakin hippipuodista voi löytää purnukan tai toisen, mutta itse murehdin pitkään Himalaya -tuotteiden puuttumista Suomesta.

himalaya herbals suomi

himalaya herbals

Unohdin jo asian melkein kokonaan Intiasta palattua, kunnes kentällä luin Anna-lehteä, jossa kerrottiin Finnairin lentoemäntien aina Delhissä hamstraavaan näitä luonnontuotteita laukut täyteen. Sen luettuani uskoin, että kyllä nämä tuotteet todella on magical ja metsästin itselleni nettikaupan. Himalaya Directin kautta voi tilata tuotteita, jotka lähetetään Latviasta ja omassa tilauksessani meni noin viikko. Edes postikulut eivät harmita, koska purkit ovat todella halpoja. Maksun suoritin debit-kortilla. Intiasta saa tietysti halvimmalla, mutta tilaamallakin hinnat on siinä 4 euron paikkeilla purnukka.

himalaya herbals kokemuksia

Mä innostuin sitten taas vähän liikaakiin ja postista tuli 20 purkkia shampoota, rasvoja, kuorintavoiteita ja jopa Partysmart-darranappuloita. Oikeasti tilasin 10 tuotetta, mutta sivuilla oli tarjous, että saa tuplana kaiken tilaamansa. Fantastic!

Meinasin täällä vähän päivitellä miten ihon ja hiusten käy näiden Ayuerveda-lunnontuotteiden avulla. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen voin todeta, että hiukseni ovat niille ominaisella armottomalla kiharalla, mutta ei näytä niin kuivalta kuin yleensä. Käytin myös proteiinihiusmaskia, jota kannattaa välillä käyttää ennen ja jälkeen shampoon. Mun hiukset ei muutenkaan ole sitä perinteistä skandinaavista blondia, vaan tummempaa, paksua ja kuivaa hevosenjouhta, joten tällainen intialainen setti sopii huomattavasti paremmin itselleni.

Niin ja siitä Partysmart-darranappuloista. Niitä ostin lähinnä läpällä, koska ne lupaavat suojata maksaa ja helpottaa krapulaa jos vetää nappulan naamaansa ennen ku alkaa nauttimaan alkoholijuomia. Siinä on kuitenkin myös vain luonnollisia aineita, niin en usko siitä ainakaan olevan haittaa.

Heitin pärställeni tuollaisen neempuu-naamion, joka oikeesti teki ihosta pehmeämmän tuntusen ja vähän pienensi ihohuokosia. Nämä kaikki myös tuoksuu hyvältä ja täysin luonnolliselta! Plus tietenkin mikä parasta, näissä ei ole käytetty eläinkokeita 🙂

Mä jatkan nyt Himalailua.

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  nomad
  kesäkuu 2, 2012 at 5:31 am

  Mulla on noitten jotain voidetta, jota käytän “hikinäppyläihottumaan”, jota saan sormiini aina kuumissa paikoissa. Myös kiipelijät käyttää saamaa rasvaa, koska se uusii ihosoluja tosi nopeasti eli pikku haavat paranee nopsaan.

  • Reply
   Veera Bianca
   kesäkuu 2, 2012 at 12:25 pm

   Magic stuff I say! 😀

 • Reply
  Anne
  kesäkuu 2, 2012 at 2:14 pm

  Mua rupes nyt harmittamaan hirveesti, ettei tullut Intiasta eikä Nepalista ostettua noita tuotteita vaikka monesti niitä kattelinkin 😀 Pitäisköhän tilata tuolta nettikaupasta.. 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   kesäkuu 3, 2012 at 12:51 pm

   Kannattaa tilata 🙂 Osa näistä on ainakin aivan loistavia! Ja niitä oli myös niin helppo tilata ja tuli nopeesti perille 🙂

  • Reply
   saag
   elokuu 13, 2012 at 11:47 am

   Tallinnasta löytyy tuotteita. ostin niitä juuri siellä ollessani. Kauppa oli Selver…. joku desinfioiva rasva 1,40€ esim..

   • Reply
    Veera Bianca
    elokuu 14, 2012 at 2:01 pm

    Oi hienoa! Kiitos tiedosta 🙂

 • Reply
  Anna
  kesäkuu 3, 2012 at 7:36 am

  Heijjoo! Nyt muistanki nää. Käytin sitä body lotionia Intiassa, hyvää oli!

 • Reply
  Saana
  kesäkuu 3, 2012 at 6:25 pm

  Haa, hassua törmätä aina hehkutuksiin näistä Himalaya-tuotteista! Itsekin niitä siis hamstrailin Intian reissullani, palasin jo elokuussa mutta vielä riittää. 😉

  • Reply
   Veera Bianca
   kesäkuu 3, 2012 at 10:57 pm

   Hehe 😀 Ne vaan on niin hyviä, en ymmärrä miksei niitä myydä suomessa, sitä paria random purkkia enempää! 🙂

 • Reply
  Kaisa
  syyskuu 20, 2013 at 5:15 pm

  Hei, ilouutisia. Himalayaa saa nyt Suomesta parin tuotteen verran Prismoista ja tammikuussa 2014 niitä tulee paljon lisää….

  • Reply
   Veera Bianca
   syyskuu 21, 2013 at 9:10 pm

   Ihanko tosi! Tämä oli ehdottomasti viikon paras uutinen! 🙂

 • Reply
  Tinnih
  huhtikuu 16, 2015 at 1:05 pm

  Palokan S-marketista saa hoitavaa ja kosteuttavaa voidetta. N. 2.5€/kpl

 • Leave a Reply