Menu
Matkailijan elämää & vinkkejä

Halvat Aasian sisäiset lennot

Parasta täällä Aasiassa on se, että sitä tuntuu koko aika olevan joku lento varattuna. Oma budjettini on kuitenkin varsin rajattu, mutta siitäkin irtoaa sen verran, että kuukauden päästä suunnataan Taiwaniin ja Japaniin! Pekingiinkin olis tarkoitus päästä vielä, mutta se peruuntui tuosta aiemmin ton lompakon lähtiessä muiden mukana.

PB240010

Anyways, mistä niitä halpoja lentoja sitten kannattaa täällä päin maailma kyttäillä? Let me tell you.

1. Skyscanner.com

Mulla meni hetki, että suostuin uskomaan tän sivun pätevyyteen, mutta päivitetty sivun ulkoasu ja erittäin pätevät lennot sai mut vakuuttumaan tän olevan aika varma ykkönen.

2. Cathay Pacific Fan Fare Tuesdays

Itse lentäisin mieluiten täällä aina Cathayllä, koska satun pitämään lentoyhtiöstä ja siitä saa myöskin oneworld-pointseja. Tiistaisin täällä Hongkongissa kannattaa siis heräillä siinä 8.30 ja ostaa parhaat lennot päältä! Huomioida kannattaa, että verot lisätään vasta lopussa hintaan, joten ei kannata innostua jos löydät menopaluu-lipun Sydneyyn 300 eurolla. Won’t happen sadly.

cathay

3. Air Asia

Tämä lentoyhtiö on mielestäni sopivan pätevä aasialaiseksi halpalentoyhtiöksi ja nettisivuilta kannattaa stalkata tarjouksia tai tilata itselleen uutiskirje sähköpostiin.

4. Flight Centre

Flight Centre on matkatoimistoketju, joka löytyy täältäpäin maailmaa ja Australiasta. Vaikka matkatoimistohinnat ovat yleensä kalliimpia, saa täältä ensinnäkin äärimmäisen pätevää palvelua ja toiseksi hyviä hotelli+lennot -paketteja halvalla.

Air_Asia_A350-900

5. Tiger Airways

Olin melko yllättynyt kun eksyin tsekkailemaan tämän lentoyhtiön sivuja, täällä osa ei halua edes puhua Tigerista, jotta kaikki ei innostu buukkaamaan niitä ja hinnat nouse ylös 😀

2-hong-kong-airport

Tämän lisäksi tutut Rantapallon lentohaku, Poptravel & Momondo.fi on osoittautunut yllättävän päteviksi riippuen hieman mistä mihin lentelee 🙂 

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

2 Comments

 • Heidi
  maaliskuu 2, 2013 at 5:18 pm

  Air Asia testattu neljä vuotta sitten ja olin tyytyväinen 🙂 Hintakin oli kohdillaan, meno-paluu Bangkok – Kuala Lumpur 60-70e.

  Reply
  • Veera Bianca
   maaliskuu 2, 2013 at 6:05 pm

   Nice price, wow! 🙂 Honkkarista harvemmin ihan noin hyvää tarjousta löytyy, mutta pidän silmäni auki 😉

   Reply

Leave a Reply