Wellness

Green Smoothie Bowl

P1162018.jpgP1162029.jpgP1162019.jpg

Green Smoothie Bowl on löytänyt paikkansa suosikkiaamiaisenani! Aloitan aamut monesti tekemällä töitä kotona, jolloin ehdin nauttia aamiaisen vähän rauhallisemmin – ja silloin on aina tällaisen vihersmoothiekulhon paikka! Yritän kokoaika syödä vähän terveellisemmin, mutta välillä se osoittautuu haasteelliseksi kaiken kiireen ja matkailun keskellä. Onneksi nykyään jopa monet lentokentät tarjoavat terveellisempiä välipaloja, joten myös tien päällä voi mässäillä vähän paremmalla omalla tunnolla, eikä millään 10 euron kolmioleipähötöillä.

Oma aamuinen suosikkiresepti Green Smoothie Bowliin on saanut vaikutteita ystävältäni Hannalta, joka on mun oman elämäni smoothie bowl queen! Blenderiin heitän siis banaanin, päärynän, lehtikaalia/pinaattia, vaniljan makuista proteiinijauhetta, viherjauhetta ja pari lusikallista turkkilaista jogurttia (soijajogurtti toimii myös). Viimeksi innostuin sotkemaan joukkoon myös vähän mantelivoita ja MCT-öljyä, mikä teki kulhosta ehkä maailman parhaan smoothie bowlin if I may say so myself.

Päälle heitän mitä milloinkin, tänään aamulla mustikoita, granolaa, kookoshiutaleita, chiasiemeniä ja vähän lisää mantelivoita.

Aloittamalla aamun tällaisella vitamiinipommilla ja kulhollisella lehtivihreää, on helpompi jatkaa kiireistä arkea vaikka ei loppupäivästä ehtisikään syödä yhtä terveellisesti tai monipuolisesti. Lisää herkullisia smoothie bowl -reseptejä löydät ainakin Saran blogista.

*//Perfect green smoothie bowl;  blend 1 banana, 1 pear, kale / spinach, vanilla protein, green superfood powder, a spoonful of yoghurt and a little almond butter & MCT oil. Make it look fabulous with granola, chia seeds, more almond butter and some coconut flakes.//*

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Ansku
  helmikuu 2, 2017 at 4:01 am

  Näyttää erittäin hyvältä! Kiva tosiaan että terveellisemmin voi syödä reissussakin nykyään, ainakin aika usein. Olen juuri nyt Thaimaan Koh Phanganissa ja tämä saari on vihersmoothieiden ja raakaruokien luvattu paikka. Ihanaa kun ei tarvitse syödä pelkkää riisiä ja vihanneksia 😀

  • Reply
   Veera Bianca
   helmikuu 4, 2017 at 12:18 pm

   Ah omg olen vähän kateellinen sulle <3 Mulla on ikävä Thaimaan ruokia ja myös niitä kaikkia vihersmoothieita mitä Chiang Maista sai myös vähän joka puolelta, nam!

   • Reply
    Ansku
    helmikuu 4, 2017 at 2:29 pm

    Kunpa olisi ollut enemmän aikaa kiertää Thaimaata enemmän ja tutkia kaikki ihanat paikat mistä saa terveellisiä herkkuja! No, ensi kerralla sitten 🙂

    Kivaa viikonloppua Veera 🙂

  Leave a Reply