Goa Intia

Matkapäiväkirja: Goa is like a fridge, because everyone just chills here

OH DEAR GOD, we are running out of time! Perjantaina olisi jo lento kohti Delhiä ja sieltä lauantaina kohti Helsinkiä. Hurjan pelottavaa. Elämä täällä on ollut niin äärettömän rentoa, just what I needed. Me ei olla kyllä yhtään valmiita matkustamaan kohti kylmää pohjolaa. Uskomatonta miten vähän yli kuukaudessa me ollaan vaan niin kotiuduttu tähän maahan. Suomessa on niin erilaista, että en tiedä osaanko käydä kaupassa ostamassa ruoka ja pukea talvivaatteita päälle tai katsoa bussiaikatauluja. Dear god it scares me.

Onhan meillä toki ikävä teitä pieniä pohjoisen kalkkipalleroisia, mutta tulisittepa kuulkaa kaikki mielummin tänne päin maailmaa. Much more chillaxed. En uskonut, että rakastuisin Intiaan näin paljon. Mulle se oli aluksi vain paikka, jossa pitäisi kerran elämässään piipahtaa ja sitten rastittaa pois listalta. Nyt kuitenkin suunnittelen jo palaavani tänne, Arambolin rannalle ja töihin Animal Rescuehun paaaljon pidemmäksi aikaa tai jopa harjoitteluun Intiaan. Time will tell.

Tänään on ohjelmassa vielä Anjunan wednesday crazy epic market, partynight in Baga ja huomenna armottoman rento rantapäivä. Sitten kamat pakettiin ja kohti aeropuertoa! Täällä on vieläkin niin huono netti, että päivittelen sitten Suomesta käsin vielä lisää Intia settiä 🙂

0

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply