Menu
Goa / Intia

Matkapäiväkirja: Goa is like a fridge, because everyone just chills here

OH DEAR GOD, we are running out of time! Perjantaina olisi jo lento kohti Delhiä ja sieltä lauantaina kohti Helsinkiä. Hurjan pelottavaa. Elämä täällä on ollut niin äärettömän rentoa, just what I needed. Me ei olla kyllä yhtään valmiita matkustamaan kohti kylmää pohjolaa. Uskomatonta miten vähän yli kuukaudessa me ollaan vaan niin kotiuduttu tähän maahan. Suomessa on niin erilaista, että en tiedä osaanko käydä kaupassa ostamassa ruoka ja pukea talvivaatteita päälle tai katsoa bussiaikatauluja. Dear god it scares me.

Onhan meillä toki ikävä teitä pieniä pohjoisen kalkkipalleroisia, mutta tulisittepa kuulkaa kaikki mielummin tänne päin maailmaa. Much more chillaxed. En uskonut, että rakastuisin Intiaan näin paljon. Mulle se oli aluksi vain paikka, jossa pitäisi kerran elämässään piipahtaa ja sitten rastittaa pois listalta. Nyt kuitenkin suunnittelen jo palaavani tänne, Arambolin rannalle ja töihin Animal Rescuehun paaaljon pidemmäksi aikaa tai jopa harjoitteluun Intiaan. Time will tell.

Tänään on ohjelmassa vielä Anjunan wednesday crazy epic market, partynight in Baga ja huomenna armottoman rento rantapäivä. Sitten kamat pakettiin ja kohti aeropuertoa! Täällä on vieläkin niin huono netti, että päivittelen sitten Suomesta käsin vielä lisää Intia settiä 🙂

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

No Comments

    Leave a Reply