Menu
Goa / Intia

Matkapäiväkirja: ruokamyrkytys vei sairaalaan

Oltiin maanantaina Mapusassa markkinoilla ja sieltä löytyi vaikka minkälaisia jännittäviä ja maukkaita hedelmiä. Innostutiin sitten Lisan ja Hannan kanssa niitä ”hieman” maistelemaan. Todettiin, että jos ollaan selvitty Delhiläisestä katukeittiöstä ilman vatsanpuruja, we are safe. But man, we were so wrong.  Olin juuri menossa nukkumaan illalla, mutta päätinkin siirtyä vessaan oksentelemaan sisäelimiäni. Hanna liittyi seuraan myöhemmin illalla ja kun taksi tuli noutamaan meitä sairaalaan yöllä, oli seuraan liittynyt myös Lisa ja hollantilainen ystäväisemme Maud. Vietin sitten seuraavat pari yötä tiputuksessa ja hyvissä kipulääkkeissä melkein 42 asteen kuumeessa. Very Indian. Eipä muuten tee mieli intialaista ruokaa kun tuli oksennettua illan Egg Masalat eksoottisten hedelmien mukana. I’m sticking to Coke and Coco Pops for now.

 Täytyy kyllä sanoa, että ensimmäisenä yönä sairaalassa olisin voinut vannoa tämän olleen tässä. En ole vielä ikinä ollut noin sairas, onneksi se on nyt melkein ohi.  Pelottavinta oli se kun silmät meni kiinni niin näin sellaisia kuolleiden ihmisten hahmoja, jotka yritti viedä mut mukanaan johonkin pimeään. Sitten aina taistelin silmät auki. Vahva meininki. Tämän päivän makaan vielä sängyssä, koska en ole uskaltanut syödä moneen päivään niin eipä ole juuri energiaa lähteä yhtään mihinkään. Kiitos taas matkavakuutus, että olet olemassa. Te ihmiset, jotka matkustatte ikinä mihinkään ilman matkavakuutusta; tyhmintä mitä voi tehdä. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Jos sitä on vaikka auto-onnettomuudessa Cambodiassa ja ainut vaihtoehto olisi lentää Suomeen leikkaukseen maksamalla muutama usea tuhat, se ei naurata. Ottakaa hyvät ihmiset siis se matkavakuutus! No joke!

About Author

Veera Bianca is a passionate storyteller and hospitality expert with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for meaningful experiences, reviewing accommodation and airlines – trying to inspire you to leave your comfort zone and getting to know new cultures.

1 Comment

  • lehmari
    joulukuu 30, 2011 at 9:43 pm

    Onneks sun pikku äiti äiti on ottanut matkavakuutuksen sulle, voi ressua….

    Reply

Leave a Reply