Uncategorized @fi

Fiiliksiä Samsonite B-litesta

Ensinnäkin: syvimmät pahoittelut blogini hiljaisuudesta. Tässä nyt elätään elämässä tällaista välivaihetta ja tiedän että teitä muitakin kiinnostaa eniten nyt Hongkong tässä blogissa -jotenka enää muutama viikko ja postaukset siirtyy Aasiaan 😉

Pohdin tosiaan täällä aikaisemmin tänä vuonna matkalaukkuasioita. Olen armoton matkalaukkunatsi ja rakastin vanhaa isoa mustaa kaksipyöräistä Titaniani. Nyt olen ehtinyt muutamia viikkoja vedellä uutta B-liteani perässä ja tässäpä seuraakin siitä fiiliksiä:

+ Nelipyöräisyys on maailman hienoin keksintö ja tekee rullaamisesta vaivatonta useimmilla teillä

+ Tilavuus! Mahtuisin itsekin tänne laukkuun vaikka kaksi kertaa. Harmittaa etten napannut kuvaa vaatevuorestani, jonka sain tungettua tuskatta tuohon laukkuun

+ Keveys. B-lite on melkein puolet normilootaa keveämpi ja pari kiloa tekee ihmeitä pidemmillä matkoilla!

+ Design. Mielestäni laukku on kaunis, vaikka kovin simppeli.

+ Pehmeys. Moni on sitä mieltä, että matkalaukun pitäisi olla kova, mutta mielestäni pehmeä on kiva koska sinne saa aina vähän enemmän kamaa. En pelkää, että omaisuuteni hajoaa, koska rikkimenevät voi aina pakata keskelle.

+ Taskut, joita on sopivasti. Edessä on hyvä olla tasku tavaroille, joita meinaa unohtaa pakata ja sisäpuolella on kiva kokonaan suljettava vetoketjullinen pienempi tasku.

+ Pyykkipussi, joka on kiva koska ei ole kiva sotkea likasia sukkia puhtaisiin jakkuihin.

+ Värivalikoima. Itse olen niin hauska, että valitsin mustan -mutta tätä löytyy myös ainakin oranssina, sinisenä ja lilana. (Oranssista sellainen varoitus, että se ei enää yhden ruumareissun jälkeen näytä yhtään niin hyvältä ja tämäpä juuri syy miksi itse päädyin mustaan)

Pienet pyörät, jotka eivät arvosta esimerkiksi suomalaisia lumihankia. Vaikka miinuksia on vähän, on tämä näissä olosuhteissa aika suuri. Pienet lumiset pyörät kun tekevät lastista todella paljon raskaamman vetää.

Nelipyöräisyys tuo haasteita esimerkiksi silloin, jos matkakalukun pitäisi pysyä paikallaan vaikka bussimatkan ajan.

Olen jokatapauksessa todella tyytyväinen valintaani ja edelleen hyvänä kakkosena toimi Aeris Comfort ja juurikin pyöriensä ansiosta! Tällä rullataan kuitenkin kiitettävästi lentokentillä ja lumettomilla teillä 😉

You Might Also Like...

No Comments

Leave a Reply