Uncategorized @fi

LUKEMISTA LENTOKONEESEEN

fabulafabula huimaavat korotKuten moni teistä ehkä jo tietää, en hirveästi harrasta kaunokirjallisuutta. Viime kuukausina olen kuitenkin testannut Fabula mobiilisovellusta, joka on ikään kuin kirjojen Spotify. Puhelinhan nyt löytyy aina taskusta, joten nykyään monesti bussissa, junassa tai lentokoneessa tulee luettua. Tässä muutamia suosikkeja viime kuukausilta!

1. Huimaavat korot, kuten nimi antaa ymmärtää, keskittyy pitkälti kenkiin ja niiden statussymboliikkaan naisten ihmeellisessä maailmassa. Kirja on kuitenkin kevyttä ja välillä viihdyttävää luettavaa.

2. Elämäni nomadina ei varmasti tarvitse edes selittää ja moni teistä reissaajista on most likely sen jo ehtinyt lukea. Elämäni nomadina kertoo miltä tuntuu luopua kaikesta tutusta ja turvallisesta, millaista arki on reissun päällä, ja miten vapaalle heittäytyminen on taloudellisesti mahdollista.

3. Taisit narrata, Stella on kevyt viihderomaani naisten ihmeellisestä maailmasta. En ole vieläkään lukenut kirjaa kokonaan, mutta se on sen verran helppolukuinen että siihen on helppo palata pidemmänkin ajan jälkeen.

elämäni nomadina fabula
fabula taisit narrata, stella

Fabulan voit ladata tästä.

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Emmi H
  maaliskuu 26, 2016 at 3:28 pm

  Ei vissiin toimi Androidilla? Tai sitten sovellus on saatavilla vain Suomessa, koska mun puhelin ei löydä tuota ollenkaan.. :/ Harmi, koska tää ois tosi kätevä!

  • Reply
   Veera Bianca
   maaliskuu 27, 2016 at 11:24 am

   En ole itseasiassa nyt täysin varma, mutta varmistan tuon vielä Fabulalta ja kerron tänne pian! 🙂

  Leave a Reply