Uncategorized @fi

Ensi viikko Italiassa

*Yhteistyössä: Nordic Travel Bloggers & Garda Trentino

Oi Italia, it’s been a while!

Aurinko on jo laskenut täällä Maltalla ja matkalaukku on taas pakattu. Lähden huomenna iltapäivällä Frankfurtin kautta pikaiselle vuorokauden visiitille Helsinkiin. Helsingissä ohjelmaan kuuluu kaksi kokousta ja yksi nopea kuvauskeikka, jonka jälkeen pääsen vielä viettämään iltaa Qatar Airwaysin gaalassa kaupungintalolla kahden ihanan ystävän kanssa.

Huomisen aamupäivän ajattelin vielä viettää tässä ystäväni asunnon terassilla töitä tehden, jonka jälkeen voisin käväistä vielä tuossa Pash the healthy optionissa lounaalla ennen kuin nappaan taksin lentokentälle.

14599908_1320635554621931_1192039159_o

Heti aikaisin keskiviikkona aamusta on kuitenkin taas aika hipsiä lentokentälle ja suunnata seuraavalla lennolla Milanoon. Lähdemme Italiaan muutaman matkabloggaajakollegan kanssa tutustumaan Riva Del Gardan alueen ruoka- ja ulkoilutarjontaan Gardajärvelle. Mikään sen suurempi haikkailu tai trekkailu ei ole millään tavalla se itselleni rakkain harrastus, mutta italialaiset vuoristomaisemat, viini ja paikallinen ruoka sai innostumaan matkasta aina yhtä ihanaan Italiaan.

Italiassa aikaisemmin tuttuja kohteita on Milano, Venetsiä ja eteläisempi Calabria. Gardajärvellä odotan lähinnä tapaavani George Clooneyn, koska realistiset tavoiteet pitää olla kohdillaan. George Clooney nyt vaan on aika #bae.

Clooneyn stalkkaamisen lisäksi tarkoitus on trekkailun ja paikallisen ruokakulttuuriin tutustumisen ohella kokeilla suppailua, pyöräilyä ja kylpylähoitoja. Erityisesti tuo jälkimmäinen kiinnostaa, vaikka onhan toki pyöräily yksi suosikkitavoistani seikkailla.

14618637_1320636221288531_150578760_o

Tuleva matka Italiaan on toteutettu yhteistyössä Nordic Travel Bloggers Collectiven ja Garda Trentinon kanssa. Voit seurata meidän reissua Gardajärvellä #atLakeGarda -tägillä ympäri sosiaalisen median ihmeellistä maailmaa. Yritän ehtiä matkan varrella myös päivättämään blogia!

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Susanna
  lokakuu 9, 2016 at 11:01 pm

  Kivalta kulostaa hyvää reissua!
  Gardalla voit nähdä vesilintuja ja kuvata joutsenia yms.
  Käykö Clooney Gardallakin? Clooneylla on ainakin talo Comolla

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 12, 2016 at 9:51 pm

   Kiitos! Joutsenia onkin tullut jo bongattua! Rumor has it, että Clooney hengaa täälläkin – syytä olisi, muuten ihan turha reissu hahaha 😀

 • Reply
  Heli
  lokakuu 10, 2016 at 12:15 pm

  Clooney majailee kyllä Comolla, mut voihan siihen Gardallakin törmätä. Kun asuin Maggiore-järven rannalla, ainakin huhujen mukaan joku oli nähnyt sen pyöräilemässä sielläkin. Joten silmät auki sen pyörän päällä sitten 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 12, 2016 at 9:51 pm

   Joo näin mä kuulin, pitänee matkustaa siispä Comollekin haha – huhun mukaan Clooneyyn voisi törmätä täälläkin, fingers crossed haha!

 • Reply
  Susanna
  lokakuu 11, 2016 at 12:37 am

  Joo, niinpä. Eiköhän Hollywood tähdet liiku vähän joka puolella Italiaa ja omistavat taloja myös Toscanasta, Venetsiasta ja useat myös Roomasta. Italian suosio sen kun vaan kasvaa ja erityisesti kesällä

  • Reply
   Veera Bianca
   lokakuu 12, 2016 at 9:53 pm

   Syytä olisi liikkua, ainakin vähän tässä mun reitillä 😀

 • Reply
  Launching our newest project: Be adventurous #atLakeGarda - NordicTB Collective of digital storytellers
  lokakuu 11, 2016 at 10:08 am

  […] Veera Bianca Papinoja – FINLAND – veerabianca.com – Ensi viikko Italiassa […]

 • Reply
  Ansku
  lokakuu 12, 2016 at 12:06 am

  Jee! Hauskaa Clooney-metsästysta ja ihanaa Italiaakin ♡

 • Leave a Reply