Bangkok Thaimaa

Bangokin paras brunssi: Toby’s

PC211554.jpg

PC211555.jpg

Jos viettäisin uudelleen pidemmän aikaa Thaimaassa, saattaisin viihtyä parhaiten Bangkokissa. Joku vaan on aina vetänyt puoleensa näissä Aasian suurkaupungeissa ja tätä metropolista alkaa näin kuukauden jälkeen olla taas ikävä. Yksi suosikkiasioistani matkoilla on etsiä kaupunkien parhaita kahviloita ja brunssimestoja ja haluan aina jakaa niistä parhaimmat teidän kanssa! Muutamassa päivässä Bangkokissa ehti tsekata yllättävän monta hyvää kahvilaa ja cocktailbaaria kun tarpeeksi yritti. Tänään halusin kuitenkin kertoa teille Bangkokin herkullisimmasta brunssimestasta, so let me introduce to you – Toby’s!

PC211561.jpg

PC211563.jpg

PC211570.jpg

PC211556.jpg

Toby’s on brunssimesta ja kahvila, joka sijaitsee Bangkokin Sukhumvitissa rauhallisella alueella, lähellä monia hyviä kahviloita (kuten Hands & Heart). Toby’s on sellainen jokaisen Instagram-addiktin ja terveysintoilevan foodien märkä päiväuni, jonka saattaa huomata jonoista viikonloppuisin. Toby’s tarjoilee länsimaisia makuja, kuten erilaisia kananmunasettejä, salaatteja, tuoremehuja ja erikoiskahveja. Toby’s palvelee myös illemmalla, mutta sen menun parhaimmistoa on nimenomaan aamiaiset, joita kannattaa tulla mättämään ainakin muutamaa lajia kerrallaan. Me ainakin täytimme pöydän herkuista – listalta oli mahdoton valita vain yhtä! Itse nautin avokadoleivän punajuuritahnalla ja kookosjogurttia granolalla. Hello heaven. Jos ruokahalu olisi ollut loputon, Toby’sin french toast on tunnettu makunystyröitä hivelevästä koostumuksestaan!

Löydät Toby’sin hyppäämällä SkyTrainillä asemalle Tong Long -asemalle ja kävele sieltä osoitteeseen Sukhumvit 38!

1

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Meri
  tammikuu 26, 2017 at 12:45 am

  Pisti silmään toi house blend tuorerehun hinta tossa päällimmäisenä, että nyt on kyllä paikan hipsteripisteet kohdallaan, jos siitä joutuu Thaimaassa pulittamaan 180 bht (= lähes 5e). Tietenkään katukojuhintaan (30 – 50 bht) ei voi verrata, mutta onhan tuo nyt jo aika räikeää..

  • Reply
   Veera Bianca
   tammikuu 26, 2017 at 10:08 am

   Onhan tän tyyliset länkkärimestat tosiaan huomattavasti paikallista hintatasoa korkeampia, mutta monesti silti kotimaista halvempia! Itse Thaimaassa käyn monesti aamiaisella tai brunssilla tän tyylisessä paikassa ja loppupäivän paikallista safkaa 🙂

 • Reply
  annie lee
  helmikuu 11, 2017 at 6:12 am

  hi veera, awesome photos! if you ever return to bangkok i might have some more recommendations for you 😉 really enjoyed your beautiful photos – thanks for sharing!

Leave a Reply