Florida Yhdysvallat

Auringonnousu Floridassa: How did I get so lucky?

Herään pieneen auringonsäteeseen, joka varovasti lämmittäen halaa hotellihuoneen peittoani verhojen läpi. Kello on vasta kuusi, mutta ajatus siitä että ikkunan takana on Meksikonlahti saa kummasti olon virkistymään.

Pakkaan kamerat ja tripodin laukkuuni ja kävelen lähes tyhjälle merenrannalle. Kukaan muu ei ole täällä vielä aamulla kuudelta – vain minä ja muutama pelikaani. Ja tämä hattaran värinen auringonnousu Floridan Clearwater Beachillä.

PB160023.jpg

PB160058.jpg

PB160021.jpg

How did I get so lucky?

Lähdin niin kiireessä ja väsyneenä edellisenä iltana Icelandairin lennolla Reykjavikin kautta tänne Tampa Bayhin, että en oikeastaan ehtinyt edes ajatella matkustaneeni Suomesta Yhdysvaltoihin. Olen täällä muutaman suomalaisen matkatoimistoedustajan kanssa tutustumassa Icelandairin uuteen kohteeseen Tampaan ja samalla myös Orlandoon. Miten tällaisesta elämästä on voinut tulla arki? Vuosia sitten en olisi osannut edes haaveilla päivästä, jolloin kaukolennolle hyppääminen tuntuu hetkittäin yhtä arkiselta kuin mikä tahansa paikallisbussi johon juuri ehdin muun kiireen keskeltä kyytiin.

Matkustamisen arkistumisella en tarkoita että siitä olisi tullut tylsää. En vaihtaisi arkeani mihinkään. Tänä ensimmäisenä aamuna Floridassa pysähdyin valkoisella hiekkarannalla katsomaan vaaleanpunaista taivasta ja en voinut kuin hymyillä. Istuin alas ja meditoin hetken. Meditoin ja mietin miten onnekas olen että saan tehdä tätä työkseni. Saan tehdä työkseni jotain mistä en osannut vielä muutama vuosi sitten edes haaveilla.

PB160006.jpg

PB160052.jpg

Jokainen meistä ansaitsee sen tunteen kun huomaa unelman toteutuneen. Ei tyydytä keskinkertaiseen, ellei juuri keskinkertaisuus tuo onnea. Ei luovuteta. Eikä koskaan lopeteta unelmoimasta.

Pysähdy tänään hetkeksi ja mieti mikä on sinun unelmasi. Kirjoita se ylös. Kirjoita perään viisi askelta, jotka voit ottaa sen toteutumiseksi. You got this.

PB160046.jpg

“Be fearless in the pursuit of whatever sets your soul on fire.”

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Mirka/Reason for Season
  marraskuu 17, 2017 at 5:23 pm

  Oii <3. Nyt melkein jo oikeasti harmittaa, etten ole siellä valtameren rannalla.. but one day! Olkoon ensi vuosi eeppinen, täynnä pinkkejä pilvenhattaroita ja auringonnousuja meren rannalla.

  • Reply
   Veera Bianca
   marraskuu 19, 2017 at 11:16 pm

   Tä oli kyllä täydellinen aamu, ihan vaan tän hetken takia kannatti kyllä matkustaa maailman toiselle puolelle! <3 Ja olkoon ensi vuosi todellakin juuri tota kaikkea! Ja ehkä vähän yksisarvisia!

 • Reply
  Saana | Live now – dream later
  marraskuu 18, 2017 at 1:55 pm

  “Pysähdy tänään hetkeksi ja mieti mikä on sinun unelmasi. Kirjoita se ylös. Kirjoita perään viisi askelta, jotka voit ottaa sen toteutumiseksi.”

  Teippaa sitten tuo muistilappu työpöytäsi ylle, jääkaapin oveen tai muulle näkyvälle paikalle niin, ettet pääse unohtamaan sen olemassaoloa, vaan se muistuttaa sinua tavoitteistasi joka ikinen päivä. 💜

  • Reply
   Veera Bianca
   marraskuu 19, 2017 at 11:16 pm

   Erittäin hyvä idea <3 Sitten se tosiaankin pysyy mielessä joka päivä! 🙂

 • Reply
  Eveliina / Korkkarit rinkassa
  marraskuu 20, 2017 at 2:11 am

  Onnea Veera, että olet saavuttanut sellaisen arjen mistä olet haaveillutkin! Olet sen todella ansainnut. 🙂 Valmistun muutaman kuukauden päästä kun graduni on valmis ja hieman hirvittää millaiseen rottaralliin sitä kohta siirryn tästä rennosta ja vapaasta opiskelijaelämästä. Unelmani olisi juuri oma yritys ja oma vapaus, ei kuitenkaan ehkä heti. Tai miksi ei? 😉

  • Reply
   Veera Bianca
   marraskuu 25, 2017 at 8:14 pm

   Kiitos Eveliina! <3 Ihanaa että sinulla on unelma, ei ole mitään syytä miksi sinusta ei olisi sitä toteuttamaan juuri stten kun siltä tuntuu! 🙂 Itse valmistumisen jälkeen olin kaksi vuotta töissä matkailuyrityksellä, jonka aikana tein jo puolittain oman yrityksen kautta töitä ja lopulta nyt pari vuotta kokopäiväisenä yrittäjänä! Tsemppiä sulle haaveiden toteuttamiseen! 🙂

 • Reply
  Joanna Sormunen
  marraskuu 21, 2017 at 10:10 pm

  Matkustaminen on hienoa, varsinkin kun pääsee tutustumaan upeisiin paikkoihin. Siitä kannattaa aina olla kiitollinen!

 • Reply
  Anna-Katri / Adalmina's Adventures
  marraskuu 23, 2017 at 4:32 pm

  Kyllähän tuolla kelpaa herätä vaikka ennen auringonnousuakin kun on tuollainen ranta ja trooppinen ilmasto. Oioi, tekisi kyllä hyvää itse kullekin päästä täältä räntäsateesta pakoon ja noiden pinkkien pilvien alle tunnelmoimaan oman elämän onnekkuutta. 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   marraskuu 25, 2017 at 8:15 pm

   No sepä! Vähän eri fiilis kuin täällä marraskuisessa Suomessa herätessä haha! 😀

 • Reply
  VEERAPIRITA / AURINKORASVAA JA ALOE VEERAA
  marraskuu 25, 2017 at 7:18 pm

  Siis voi vitsit sun kuvat on aina niin tunnelmallisia, ihan kuin itse olisin sun kanssa kokemassa auringonlaskua Floridassa. Oot kyllä niin onnekas ja ansaitset todellakin ton tunteen omasta onnistumisesta. Ihan mahtia! Saa itsellekin sellaisen fiiliksen, että pakko vain puskea kohti omia unelmia.

  • Reply
   Veera Bianca
   marraskuu 25, 2017 at 8:15 pm

   Voi kiitos ihana kaunista sanoista! <3

  Leave a Reply