Menu

Always go after whatever sets your soul on fire.

Veera Bianca

Tervetuloa tähän pieneen kotiini internetin ihmeellisessä maailmassa. Olen kirjoittanut Veera Bianca -blogia jo vuodesta 2008 asuessani Australian maaseudulla hevostilalla. Sen jälkeen elämä on kuljettanut monenlaisiin seikkailuihin ja viime vuosien aikana olen ehtinyt asumaan Suomen ja Australian lisäksi myös Hongkongissa, Tukholmassa ja Chiang Maissa.

Blogini alkoi täysin matkablogina ja se onkin palkittu Suomen Parhaaksi Matkablogiksi Cisionin puolesta 2017. Olen myös opiskellut matkailualan restonomin tutkinnon Porvoon Haaga-Heliassa ja koen valtavaa intohimoa matkailualaa kohtaan. Blogin ohessa olen tehnyt erilaisia töitä lentokentällä ja -yhtiöillä. Tälläkin hetkellä teen toisinaan konsultin töitä matkailualan ja etenkin ilmailualan asiantuntijan roolissa.

Tavoitteenani ei ole koskaan ollut nähdä koko maailmaa, mutta olen aina ollut luonteeltani suuri seikkailija. Lisää seikkailukokemuksia kerron minun ja Anna-Katrin yhteisessä Jetlagissa podcastissa.

Hyvinvointi on toinen tärkeä osa tätä blogia. Mursin selkärankani ratsastusonnettomuudessa Australiassa vuosia sitten ja sen jälkeen paljon myöhemmin mursin myös sydämeni kahteen kertaan, enkä pitänyt itsestäni huolta. Keväällä 2019 sairastuin mystisesti Balilla ja palattuani takaisin kotiin, päätin muuttaa elämäni. Aloitin muutosmatkani tosi tv:ssä ja olen vuodessa laihduttanu 30 kiloa oman terveyteni vuoksi.

Oma laihdutusmatkani on syventänyt kiinnostustani hyvinvointiin ja olenkin opiskellut myös ravintovalmentajaksi.