Helsinki Suomi

HELSINGIN PARAS AAMIAINEN: THE COCK

the cock helsinki

Kehitin Tukholmassa itselleni palavan rakkaussuhteen aamupaloihin. Etenkin nykyään kun työajat voi valita itse, tykkään aloittaa arkipäivät herkullisen aamiaispalaverin äärellä myös täällä kotona Helsingissä. Olen nyt kevään aikana testannut monia kaupungin aamiaispaikkoja, mutta mikään ei vedä vertoja The Cockille.

The Cock on yksi harvoja helsinkiläisiä ravintoloita, joissa pysytään ruokatrendien aallonharjalla – onhan ravintola vasta hetki sitten listattu Lonely Planetissa ja Australian Voguessa. Aamaisvalikoimasta löytyy kaikkien Instagram-addiktien ja terveysintoilijoiden rakastama avocado toast, sitäkin visuaalisesti viehättävämpi smoothie- ja acaikulho sekä esimerkiksi chiapuuroa ja quinoahunajaa.

breakfast at the cocksmoothie bowl at the cockthe cock smoothie bowlhelsinki the cock

Tarjoileehan The Cock täydellisen aamiaisen lisäksi Helsingin parasta lounasta (hello Tokyo Bowl, get in mah belly). Jos en ole ihan väärässä, aikaisemmin ravintolassa oli lounasaikaan buffet, joista en koskaan syty joten en käynyt testaamassa. Lounasmenu vaihtelee, mutta tuon orgasmihtavan maukkaan tokiolaisen kulhon lisäksi ainakin Grilled flatbread on taivaallisen hyvä valinta.

Iltaisin The Cock tarjoilee – insert drum roll here – illallista ja cocktaileja! Illallisen mieleenpainuvin kokemus on ollut parsakaalitempura ja oisterit. Suosittelen kokeilemaan koko menun läpi, pokkana vaan. Iltaisin pöytävaraus taitaa olla ehdoton!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Maarit Johanna
  maaliskuu 3, 2016 at 9:43 am

  Mie luulen, että jos kesäreissu siskon kanssa Helsinkiin toteutuu, mun on pakko viedä se tuonne. Järkyttävää miten voi olla hyvän näköistä!

 • Reply
  Jenna / With huge passion for life
  maaliskuu 3, 2016 at 10:15 am

  Kuola valuu! Onneks pääsen parin viikon päästä testaamaan Cockin itsekin. On sitä niin paljon hehkutettu! 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   maaliskuu 3, 2016 at 8:38 pm

   Syystäkin hehkutettu, niin nam aamiainen! <3

 • Reply
  Mirka/ Reason for a Season
  maaliskuu 3, 2016 at 12:16 pm

  Parhaan näkönen kyllä vähään aikaan 8).

 • Leave a Reply