Uncategorized @fi

恭喜發財

Hyvää kiinalaista uuttavuotta! Täällä on tänään paraateja ympäri kaupunkia ja huomenna ilotulitteita. Kaupunki on vielä tavallistakin enemmän täynnä ihmisiä, joten saapi nähdä mitä ympäriinsä käppäilystä tänään tulee. Anyways, matkan varrelta oli tarttunut mulle parista blogista tällainen haaste, jonka tähän väliin voisin edes puoliksi toteuttaa. Nämä on kuitenkin kierrellyt jo niin paljon eri blogeissa, että en lähde haastamaan enää muita! Tässä vastauksia kysymyksiin:

Ensin ihanan Katrin kysymykset:

1. Oletko enemmän järki- vai tunneihminen? Aivan ehdottomasti tunneihminen, usein toivoisin että edes joskus käyttäisin myös järkeäni. Kuten selässänikin lukee, “Where ever you go, go with all your heart.” Tähän uskon ja tätä noudatan, in good and bad.

2. Mikä on kaikkien aikojen lempparibiisisi? Celine Dionin If That’s What It Takes, mutta tästä kaikkien aikojen lempparista taistelee moni muukin Dionin biisi, artisti on kuitenkin varma 😉

IMG_3660

3. Millaisen ihmisen kanssa et voisi kuvitella seurustelevasi? Itsekeskeisen, lapsellinen ja epärehellisen ihmisen kanssa.

4. Mihin maahan haluaisit matkustaa kaikkein eniten? Takaisin Intiaan ja Australiaan. Uusista kohteista Japaniin ja tämä käykin toteen huhtikuussa. Vinkkejä Tokioon ja lähiseudulle otetaan vastaan.

5. Kuulutko johonkin uskontokuntaan? Miksi/miksi et? En kuulu. Joskus hämmennyin kaikista maailman uskonnoista, enkä kokenut kuuluvani mihinkään joten poistuin! 😀

6. Miten suhtaudut maailman vääryyksiin ja epäoikeudenmukaisuuksiin?Ahdistutko niistä, vai oletko ajatteletko asiaa ylipäätänsä? En halua kääntää selkääni epäoikeudenmukaiselle maailmalle, vaan ajatella asiaa ja ikävin piirre ihmisessä mielestäni onkin näille asioille selkänsä kääntäminen. Ahdistun niistä, kyllä, mutta aina jos koen voivani, yritän tehdä jotain jonkun asian eteen.Haluan muistaa, että minun ei tarvitse pelastaa koko maailmaa, mutta voin pelastaa jonkun koko maailman.

7. Millainen vanhus halauisit olla joskus tulevaisuudessa? Villi ja vapaa. Haluan olla se vanhus, joka näki maailmaa ja antaa viisaita neuvoja nuoremmilleen. Haluan myös jatkaa seikkailujani aivan hautaan asti.

greg

8. Haluatko lapsia? Miksi/miksi et? En halua hankkia omia lapsia, niitä on maailmassa ihan tarpeeksi. Jos joskus tahdon hankkia lapsen, tahtoisin sellaisen adoptoida.

9. Kuka on mielestäsi maailman kaunein nainen ja kuka komein mies? Maailman kaunein nainen on Celine Dion, yllätys kaikille. Maailman komeimman miehen paikasta taistelee kuitenkin perinteiset David Beckham, Johnny Depp ja Bruce Willis.

10. Kiinnitätkö mielestäsi paljon huomiota ulkonäköösi? Mua ei haittaa mennä meikittä jätesäkissä ympäriinsä, mutta yleensä kyllä mietin mitä päälleni laitan ja haluan, että koen oloni hyväksi  😀

11. Mikä on sinulle tärkeintä elämässä? Intohimo tekemääni työtä kohtaan, rakkaat ystävät ja perhe, terveys sekä mahdollisuus nähdä maailmaa

IMG_3544-001

IMG_3541-001

Sitten vaihdetaan Unagidonin kysymyksiin.

1. Minne matkustit viimeksi ja miksi valitsit kyseisen kohteen? Matkustin tänne Hongkongiin opiskelemaan. Aasia kiinostaa ja tahdon oppia kummallisia kieliä. Tämä on myös lentomatkailu-uran kanssa mielestäni oikea valinta.

2. Mistä maasta tulee suosikkiruokasi? Juuri täältä Aasiasta. Dim Sumit  ja Sushi. Saanko jäädä iäksi Aasiaan?

3. Mikä matkakohde (maa/kaupunki) on ikuinen suosikkisi ja miksi? Intia. Matkakohteena sieltä löytää jotain lähes kaikille, mutta minulle se oli ihmisten ihmeelliset tarinat, kaunis luonto ja kulttuuri.

4. Minne aiot matkustaa seuraavaksi? Shenzeniin, Kiinaan ensi viikolla pariksi päiväksi. Sen jälkeen on luvassa Pekingiä loppukuusta.

IMG_3638-001

5. Kaupunki- vai rantaloma ja miksi? En yleensä luokittele lomiani kumpaankaan, mutta jos on pakko valita niin ranta. Pidän kuitenkin enemmän luonnosta ja merestä aina.

6. Mikä on suosikkielokuvasi tällä hetkellä? Miksi? The Best Exotic Marigold Hotel, aivan ihanan intialainen elokuva ♥

7. Mikä on suosikkibiisisi tällä hetkellä? Miksi? Celine Dionin Parle a Mon Pere, koska se vaan kuulostaa niin helvetin hyvältä.

8. Millainen taustakuva sinulla on tietokoneen työpöydälläsi? Siinä on minä ja rakas hevoseni Spooky Australiasta.

IMG_3635

9. Mitä aiot tehdä talvilomalla (jos sinulla on sellainen)? Mulla on kiinalaisen uudenvuodenloma, kelpaako? Aion ihmetellä täällä tätä meininkiä ja matkustaa Shenzeniin ensi viikolla.

10. Millaisissa työtehtävissä haluaisit toimia 10 vuoden kuluttua? Haluaisin olla asiakaspalvelutyössä lentomatkailun parissa.

11. Oletko tällä hetkellä onnellinen? Miksi/miksi et? Pääni on hieman pyörällä, mutta olen aivan äärettömän onnellinen. Saan elää tätä pientä unelmaani täällä kaukana Aasiassa 🙂

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Essi
  helmikuu 10, 2013 at 10:05 am

  Tokion seudulla kannattaa käydä studio ghiblin museossa. Pääsee kissabussin kyytiin ja ihmettelemään pölypalloja 🙂

  • Reply
   Veera Bianca
   helmikuu 11, 2013 at 8:47 am

   Kiitos vinkistä! 🙂 kirjoitin ylös 😉

 • Reply
  darine
  helmikuu 10, 2013 at 2:04 pm

  Huhtikuussa kirsikankukat! Kannattaa seurata http://www.japan-guide.com sivuston ennustuksia ja reportteja.

  • Reply
   Veera Bianca
   helmikuu 11, 2013 at 8:48 am

   Totta, kieltämättä hyvä ajankohta 😉 Thanks!

 • Reply
  Nimmo
  helmikuu 10, 2013 at 2:13 pm

  “Aivan ehdottomasti tunneihminen”

  Heh. Miksi (nuorten) naisten on aivan pakko saada aina julistaa olevan niin tunneihmisiä, niin tunneihmisiä. Järjen käytössä ei ole mitään pahaa, se on jopa suotavaa. Jos maailmassa tehtäisiin enemmän järkipäätöksiä olisi se paljon parempi paikka ja sitä myöten tunteilla ei itselleen tarvitsisi selittää niitä tehtyjä tyhmiä (=tunne) päätöksiä.

  ” En halua hankkia omia lapsia, niitä on maailmassa ihan tarpeeksi. Jos joskus tahdon hankkia lapsen, tahtoisin sellaisen adoptoida”

  Hellanlenttas. Tämäkin on niin yleinen näkökanta nykyään. Olen matkustellut, tunneihminen ja haluan paremman maailman. Tämä saa ja pitää näkyä ulospäin, siksipä adoptoin lapsen kehitysmaasta ja tummasta ihonväristä lisäpisteitä. Se on ongelma, että maailmassa on kehitysmaissa liikaa lapsia, länsmaissa niitä on liian vähän. Ne eivät lisäänny kenen pitäisi ja päinvastoin.

  • Reply
   Mirppu
   helmikuu 10, 2013 at 7:58 pm

   Niin no onhan se tosiaan kamalaa, että tämän päivän maailmassa ihmisellä on mahdollista elää tunteen kautta. On mahdollista toteutaa unelmia joita ei “järkevillä” päätöksillä voisi toteuttaa jne. “Jos maailmassa tehtäisiin enemmän järkipäätöksiä olisi se paljon parempi paikka” eiköhän se nyt kuitenkin ole niin, että suurin osa esim vapaehtoistyöntekijöistä on tuolla maailmalla ihan tunnepäätöksien takia, eikä suinkaan sen takia että kokee sen olevan järkevää? Me nyt satutaan elämään 2000-luvulla joka tarkoittaa sitä, että myös me (nuoret) naiset saadaan elää ja antaa tunteille valta jos niin halutaan.

   Toiseksi Veera ei varmaan ole missään vaiheessa sanonut että haluaisi adoptoida tietyn värisen lapsen? Ja mitä helvetin väliä sillä on, vaikka olisikin sanonut. Eiköhän se ole yhtä arvokas asia se perhe ja koti, jonka tarjoaa sille lapselle on sitten valkoinen, musta tai vaikkapa vihreä? Mä olen itse sijaislapsi ja meidän perheeseen on myös adoptoitu toinen lapsi, se ei silti ole näkynyt ikinä mitenkään ulospäin tai tuonut mitään statusarvoa perheelle.

   Siellä taitaapi jollakulla olla nyt hiekkaa vähän väärässä paikassa.

   • Reply
    Veera Bianca
    helmikuu 11, 2013 at 8:55 am

    Komppaan sanavalintojasi 😉

  • Reply
   Veera Bianca
   helmikuu 11, 2013 at 8:55 am

   Tämän kommentin lukeminen piristi kun juuri tuli poliisilaitokselta kotiin sen jälkeen kun olin ollut ryöstön uhrina, kiitos siis piristyksestä. En väitäkään, että on pelkästään hyvä olla tunneihminen, satun vaan suureksi osaksi sellainen olemaan, ihan sama onko se tärkeää kaikille nuorille naisille, I don’t really care. välilä toivon itsekin käyttäväni enemmän järkeä, mutta olen myös ehdottomasti samaa mieltä Miran kanssa, että nykymaailmassa on vaihtoehtoja. Minä teen välillä tyhmiä päätöksiä, mutta fuck that, it’s life.

   Hellanlettas vaan siullekin. Mä en ole kaivamassa Afrikasta mitään pientä mustaa lasta pökittääkseni statustani ja toivon, ettei kukaan muukaan. Mä en ole korjaamassa täällä sitä, että missä syntyy liikaa lapsia ja missä ei, mutta miksi en adoptoisi yhtä, jos niin voin tehdä? Onko siinä jotain väärin? 😀 Eipä minun pitäisi lisääntyä, jos minulla ei siihen ole tarvetta 😀

   Toivoisin, että ihmiset jaksaisivat olla vähän vähemmän katkeria, jotenka tsemppiä siulle Nimmo 😀

 • Reply
  Krista
  helmikuu 10, 2013 at 8:14 pm

  Ihme trolli toi yks! 😀

  kandee mennä japanis 100 yen storeihin, niist saa kaikkee hulluu ja hauskaa noin euron hintaan, ne on vähän niinku eurokauppoi! 🙂 täs linkki: http://www.japan-guide.com/e/e2077.html

  ihania kuvia taas, ja kuvista ja tekstistä huokuu sellanen iloisuus et ihan mahtavaa!! oon nii kateellinen et saat syödä aasialaista joka päivä!!

  • Reply
   Veera Bianca
   helmikuu 11, 2013 at 8:56 am

   Hahaa kuulosaa loistavalta, tattis 😀

  Leave a Reply