Lifestyle

UUSI KOTI & IHANAT SISUSTUSJULISTEET

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

P2143179.jpgP2143170.jpgP2143176.jpgP2143169.jpgP2143167.jpg

Nappaa suosikkitauluni Buffalo Horns täältä -25% alennnuksella koodilla veera25 (14.-16.2.2017)

P2143190.jpgP2143165.jpgP2143187.jpg

Terveisiä sängynpohjalta! Mikä ihana tapa viettää ystävänpäivä, olla yksin kotona kipeänä – tänään jo niin kipeänä että en jaksa raahautua edes apteekkiin hakemaan droppeja. Onneksi Woltista voi tilata ruokaa ja töitä voi tehdä myös peiton alla. Täällä kotona kipeänä seiniä tuijotellessa tuli mieleen että en ole vieläkään tehnyt postausta kodistani täällä Helsingin Vallilassa. Tässä siis hieman kuvia uudesta kodista, jossa olen viihtynyt harvinaisen hyvin! Valaistus on vieläkin vähän pyllyllään, mutta eiköhän näistä kuvista saa kuitenkin idean missä sitä nykyään tulee asustettua! Sänky jäi kuvaamatta, sillä se on tällä hetkellä niin todellisuuden ruma nenäliinapeittostepsilsyskänlääkekasa.

Kaikki nämä ihanat taulut on tilattu Deseniolta ja ystävänpäivän kunniaksi saatte Desenion verkkokauppaan alekoodin! Koodilla veera25 saatte -25% kaikista Desenion tuotteista 14.-16.2.! 

Greetings from the bottom of my bed! What a wonderful way to spend a Valentine’s day being alone at home with the worst flu ever! I don’t even have the energy to walk to the pharmacy, and I would definitely need a ton of drops. Magical drops to take away this misery. But while I’m laying here staring at the walls of my new home, I realised I haven’t even blogged about it! The light in my apartment is slightly not ideal for taking photos, but I’m sure you’ll get the idea! I’ve lived here now for 5 weeks and I absolutely love it! Sorry, there is no photos of my bed, mainly because I live on it this week and it looks like a total mess! 

All of my fancy wall pieces are from Desenio, and for Valentine’s day, I want to order you a promo code to get your own! Use the code veera25 to get -25% of all their products between 14.-16.2.! 

Veera Bianca is a passionate storyteller with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for nice hotels, trendy cafes & healthy food. Her blog is a place for all women with wanderlust and love for all things fabulous.

8 Comments

  1. Paranemisiin! Jos ruudullinen mattosi on vanha, niin sanoisin, että sisustuksesi on kiva sekoitus uutta tai vanhaa. Jos ei, niin kiva kuitenkin!
    Mattoon kiinnitin huomiota siksi, että vanhempieni kodissa oli mielestäni jokseenkin samanlainen, mutta enpä tiedä onkohan siitä jäänyt jäljelle kivaakaan.

  2. Alennuskoodi ei tainnut koskea kumminkaan kehyksiä, sillä saimme mieheni kanssa alennuksen vain ostamastamme julisteesta eikä kehyksistä? 🙂

    • Taisi olla juurikin näin, sori että se ei ollut selitettynä postauksessa! 🙂 Kiva jos saitte kuitenkin julisteita halvemmalla!

Write A Comment