Bloggaaminen

We simply do not have time anymore to think small

Heräsin aamulla kotoa Vallilasta seitsemän aikaa ja kömmin tossut jalassa keittiöön täyttämään ison vesilasin vitamiineilla. Istuin alas uudelle lepakkotuolilleni ja vain katselin hetken ympärilleni. Koin oloni jotenkin kokonaiseksi – onnelliseksi ja tasapainoiseksi. 2017 oli elämäni opettavaisin vuosi ja juuri niiden vaikeiden kokemusten ansiosta arvostan uusia mahdollisuuksia ja tätä hetkeä tavallista paljon enemmän. Vaikka rakastan matkustamista, on se välillä ollut keinoni paeta ja juuri nyt olen onnellinen täällä – kotona Helsingissä.

andante

Lauantain ohjelmassa oli brunssi ystävieni Mirkan, Mirkkan, Hannan ja Ullan kanssa Ullan syntymäpäivän kunniaksi. Aamupäivä alkaa inspiroivasti kun siitä saa nauttia tällaisten luovien unelmoivien naisten kanssa – tässä porukassa ei päivitetä sateista säätä tai tylsiä työpäiviä. Näiden naisten kanssa unelmoidaan ja uskotaan mahdollisuuksiin. Ajatellaan isommin ja tavoitellaan vähän tavallista kauemmas. We simply do not have time to think small.

Se mitä rakastan kodissani Helsingissä on juurikin se, että saan ympäröidä itseni inspiroivilla ja luovilla ihmisillä.

cappuccino andante

IMG_0047.jpg

Kävimme aamupäivästä brunssilla Punavuoren Andantessa, jossa olen halunnutkin käydä jo pitkään. Andante on ihanan tyylikäs kahvila, joka tarjoilee viikonloppuna herkullisen brunssin/aamiaisen. Nautin harvinaisen herkullisen kulhollisen kreikkalaista jogurttia myslillä ja marjoilla, avokadoleivän ja kaura-cappuccinon. Annoksen olisi saanut myös kokonaan vegaanisena, mutta sitä ei lukenut selkeästi listalla. En ole täysin vegaani, mutta tänä vuonna pyrin parhaani mukaan jättämään eläinkunnantuotteet lautaselta (paitsi hyönteiset, sillä nautin tänään vihdoin ensimmäistä kertaa sirkkaleipää ja sirkkaproteiinipatukan).

Andantessa ei ollut vielä 11 juurikaan väkeä, mutta puolilta päivää paikka täyttyi nopeasti. Veikkaan, että eksyn tänne joku päivä uudelleen läppäri kourassa!

IMG_0011.jpg

IMG_0056.jpg

IMG_0004.jpg

Mistä me sitten haaveilimme tänään? Ulla oli juuri palannut taas reissultaan Kaliforniasta ja hän on juuri ryhtymässä rohkeasti täysipäiväiseksi yrittäjäksi markkinoinnin ja bloggaamisen saralla. Ulla oli myös juuri lukenut Eat Pray Love -kirjasta tutun kirjailijan Elizabeth Gilbertin uuden Big Magic -kirjan, jotka me käytiin iltapäivästä ostamaan sitten meille kaikille. Oletteko lukeneet?

Mirkka oli juuri ostanut uuden asunnon Kalliosta ja saanut muutenkin elämän ihania asioita loksahtamaan paikoilleen – onni suorastaan paistoi tämän naisen kasvoilta. Mirkkalla on myös hurjan symppis pieni vihreä papukaija!

Hanna on lähtenyt aktiivisesti mukaan vegaanihaasteeseen ja kirjoittikin aiheesta erinomaisen jutun juuri blogiinsa – käykää lukemassa täältä: 5 askelta vegaanipainoiseen ruokavalioon.

Mirka on päättänyt omistaa tämän vuoden terveydelleen ja hänestähän paistaakin jo valtava innostus syödä terveellisemmin, liikkua ja päästä pian takaisin auringonvaloon. Mirkakin kirjoitti juuri blogiinsa terveysprojektistaan ja juttu sykähdytti juuri siksi, että lähestyminen elintapojen parantamiseen ei tarkoita täydellista maanantaina alkavaa dieettia, vaan järkeviä askelia kohti parempaa oloa, jossa myös epäonnistumisille on tilaa koska ne ovat kuitenkin vain osa elämää – kaikkea kohtuudella. Voit lukea Mirkan postauksen täältä.

IMG_0040.jpg

IMG_0008.jpg

Tänä vuonna tarkoitukseni onkin viettää hieman viime vuotta enemmän aikaa ihan täällä Helsingissä. Pian alkaakin jo Matkamessu-kiireet ja Nordic Bloggers’ Experience, joten seuraavat viikot tulevat olemaan todella kiireisiä. Helmikuussa taas odottaakin matka Thaimaahan. Lisäksi haluaisin lähteä keväällä käymään Balilla, mutta that remains to be seen.

Vaikka matkustaisin tänä vuonna vähemmän, on minulla jo muutamia matkahaaveita ja -suunnitelmia. Viime vuonna hypin pressimatkalta toiselle, mutta tälle vuodelle haluan myös muutaman oman matkan – tai oikeastaan sellaisia etätyöviikkoja. Euroopassa haluaisin tänä vuonna tietysti Tukholmaan, mutta myös Kööpenhaminaan, Amsterdamiin ja Antwerpiin tapaamaan yhtä parasta Instagram-ystävääni.

IMG_0043.jpg

IMG_0045.jpg

Anyhow – tein Instagramissa pienen kyselyn siitä minkälaista sisältöä toivotte tänä vuonna blogiin ja sen perusteella pyrinkin kirjoittamaan enemmän myös tällaisia päiväkirjamaisia postauksia matkajuttujen lisäksi. Blogiin tulee tänä vuonna myös enemmän juttuja yrittäjyydestä, bloggaamisesta ja somesta ammattina. Näiden suhteen kuulen mielelläni vielä teidän kommentteja jos on kehitysehdotuksia tai toiveita!

Tulipa tästä postauksesta nyt tosiaan sekalainen ajatusvirta, haha! 

IMG_0001.jpg

Peace xx

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Mirka/ Reason for Season
  tammikuu 6, 2018 at 9:48 pm

  Vallan kiva postaus <3. Tämä paikka oli kyllä sangen mukava, varsinkin aamupäivällä ennen ruuhka-aikaa. Minäkin haluaisin tehdä tänä vuonna omia matkoja, etätyöt kuulostais vallan passelilta, mutta koko vuosi on kyllä toistaiseksi vielä yksi iso mysteeri. Let it be so 8).

  • Reply
   Veera Bianca
   tammikuu 7, 2018 at 10:28 am

   Vallan kiitos! <3 Tänne pitää joskus mennä arkena täysillä, ihastuin vähän! 🙂 Ja etätyömatkoille pointsit, esim Ubud käy heti ensimmäisenä!

 • Reply
  Anna R.
  tammikuu 9, 2018 at 12:56 pm

  Onpa mahtava tuo ”We simply don’t have time to think small”. Lisään sen samantien mun sanavarastooni! Ihanaa uutta vuotta sinne <3

  • Reply
   Veera Bianca
   tammikuu 9, 2018 at 7:33 pm

   No eikö! Aloitin juuri lukemaan Big Magic – kirjaa, kannattaa tsekata! 😉 <3

 • Reply
  Stacy
  tammikuu 10, 2018 at 3:03 pm

  Minäkin asuin aikoinaan Vallilassa, Hauhontie 6-8:ssa, pitkässä talossa ratikkahallien takana. Olenkohan tulossa vanhaksi, kun pidin sitä ihan hyvänä paikkana asua, paitsi talvella, kun lumi tukki Hauhontien. En tykkää talvesta muutenkaan, enkä etenkään Helsingin talvisesta lumikaaoksesta. Nyt tykkään asua tietysti Hangossa. Hanko on oikein, joka vuodenaikana.
  Vallila on Helsingissä paikka, jonne tahdon palata. Toiseen paikkaan en voi palata, mutta haluan, se on Santahamina. Minulla oli aikoinaan lupa käydä Eteläkärjessä ja siellä vietinkin pitkiä aikoja.

 • Leave a Reply