Tietoa mainostajalle ›
avotoast
Praha Tsekki

COFFEE ROOM. – BEST AVOCADO TOAST IN PRAGUE

P2082831.jpgP2082820.jpgP2082809.jpgP2082804.jpgP2082817.jpg
P2082805.jpgP2082812.jpg

Se ihan oikea syy miksi matkustan on avokadoleipä. Maailmassa on liian monta täydellisyyttä hipovaa avokadoleipää, enkä halua jättää ainuttakaan välistä. Kahviloista on tullut yhä enemmän ja enemmän niitä oman elämäni museoita ja nähtävyyksiä, voisin matkustaa ihan vain kahviloiden perässä vaikka toiselle puolen maailmaa (tästä syystä olenkin varsin innoissani myös kevään New Yorkin & Sydneyn matkoista). Pienen Instagram researchin jälkeen päädyin valitsemaan päivän missioksi avokadoleivän Coffee room. -kahvilassa Prahan trendikkäällä Vinohradyn alueella, josta löytyy useampi herkullinen ja trendikäs kahvila. Coffee room. erikoistuu terveellisiin vegaani- ja kasvisaamiaiseen ja välipaloihin. Itse nautin tämän päräyttävän avokadoleivän tuorejuustolla, seesaminsiemenillä ja aurinkokuivatuilla tomaateilla. Lisäksi menussa houkutteli myös vihersmoothiekulho ja peanut butter banana toast. Coffee room. tunnetaan toki myös erinomaisesta kahvistaan ja ainakin nauttimani soijacappuccino oli yksi parhaimmista!

The actual reason I travel is avocado toast. There are just too many close-to-perfection avocado toasts prepared everyday all around the world – and no way I want to miss any. These avocado toasts are also the main reason I’m excited to go to Sydney & New York later in the spring. But today my mission was to find the best avo toast over here in Prague – and I’m convinced I’ve found it at the Coffee room. Coffee room. specializes in quality coffee & healthy vegetarian/vegan breakfast and snacks. I enjoyed this mouthwatering avo toast with cream cheese, sundried tomatoes and some sesame seeds. Magic. 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Annika - Tarinoita Maailmalta
    helmikuu 12, 2017 at 9:51 pm

    Ooo, avokaadot on ihania!! Ne on ihan parhautta ja nimenomaan noin leivän kanssa. Oi miksi mulla ei ole nyt kotona yhtään tietenkään (no siks ku kaikki tällä viikolla ostamani meni guacamoleen ja avocadopastaan 😀 )

  • Leave a Reply