Italia

Milano vinkki: Slice Cafè

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Milano on täynnä ihania ravintoloita ja kahvioita, mikä ei varmasti yllätä ketään. Viimeisenä iltana tuli vastaan kuitenkin niin positiivinen yllätys, että se ansaitsee ihan oman postauksensa. Meidän matkailun kehittämisryhmä vei meidät Naviglissa sijaitsevaan ihanaan Slice Cafeehen iltaa viettämään sunnuntaina. Navigli on itsessään alueena yksi Milanon mukavimmista paikoista lähteä iltaa viettämään, vaikka se metromatkan päässä keskustasta onkin.

Slice Cafessa on päivittäin klo 18-22 Happy Hour, joka toimii niin, että maksat yhdestä drinkistä 9 euroa ja saat samaan hintaan syödä tapas-/buffetpöydästä mitä vain ja kuinka paljon tahansa! Mielestäni ideana tämä on ihan mahtava ja toivoisin tällaisia myös Suomeen, ehkä pitäisi itse perustaa. Pöytä osoittautui myös todella maukkaaksi ja vaikka siellä onkin paljon kinkkua, niin riitti siitä paljon syötävää kasvissyöjällekin! Drinkkilista on kattava ja drinkit valtavia, ehdottoman täydet pisteet Pina Coladalle!

Veera Bianca is a passionate storyteller with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for nice hotels, trendy cafes & healthy food. Her blog is a place for all women with wanderlust and love for all things fabulous.

Write A Comment