Lentoyhtiöt

FINNAIRIN UUSI A350

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Kävin viikko sitten tunnin reissulla Lontoossa. Tunnissahan ehtii vaikka mitä – tai no, ainakin ostaa kahvin lentokentän kahviautomaatista. Reissun oikea syy oli sähköpostiin tippunut kutsu lähteä testaamaan Finnairin uutta A350-lentokonetta. Finnairin A350 on ensimmäinen laatuaan Euroopassa. Kone toimii nyt kaukoliikenteessä Shanghain reitillä ja jatkossa myöhemmin muillakin kaukoreiteillä. Seuraavana taisi olla Peking ja sen jälkeen ainakin Hongkong, Singapore ja Bangkok. Lensimme Business-luokassa, mutta kävin myös testaamassa koneen economy-luokan, josta muutama kuva ja kommentti lopussa!

PB191296.jpgPB191260.jpgPB191244.jpgPB191289.jpgPB191263.jpg

Ensivaikutelma ja businesluokka

Koneen business-luokka teki vaikutuksen heti koneeseen astuessa. Nappasin itselleni ikkunapaikan, joka on melkein kuin oma pieni hytti. Istuimet eivät ole suoraan eteenpäin, vaan puoliksi sivuttain, mikä tuo lisää yksityisyyttä ja rauhaa lentomatkaan. Keskimmäiset penkit sopivat hyvin jos matkustaa toisen ihmisen kanssa yhdessä, mutta toki niissäkin saa tarvittaessa yksityisyyttä. Ja mikä parasta, business-luokan penkit saa kokonaan makuuasentoon! Finnairin A350 on myös vanhempia lentokonetyyppejä ympäristöystävällisempi ja energiatehokkaampi. Koneessa ilmanvaihto ei myöskään tunnu yhtä raskaalta ja melu on lähes olematon. Lennän normaalisti aina korvatulpat päässä, mutta nyt en kokenut moisille tarvetta – toki ne on aina mukana siltä varalta että jollekkin pikkuihmiselle tulee itku.

PB191258.jpgPB191283.jpgPB191326.jpgPB191272.jpgPB191250.jpgPB191211.jpgPB191203.jpg

Finnair A350 Economy

Finnairin uuden A350:n economy-luokkakin teki vaikutuksen! Economy-luokka tuntuu tavallista tilavammalta ja ainakin itseni pituiselle (169cm) jalkatilaa tuntuu olevan suhteellisen riittävästi. Leveydeltään tila ei kuitenkaan ole juuri suurempi. Economy-luokastakin löytyy tavallista isommat ikkunat ja viihdejärjestelmä 11 tuuman ruudulla tekee varmasti pitkästä lennosta viihtyisämmän.

PB191320.jpgPB191252.jpg

Thank you Finnair for inviting me on this flight!

Veera Bianca is a passionate storyteller with an urge to roam the globe. She spends her time on the road searching for nice hotels, trendy cafes & healthy food. Her blog is a place for all women with wanderlust and love for all things fabulous.

6 Comments

 1. Ihana miten erilaisia nämä kaikki postaukset tästä A350-kokemuksesta! Kiinnitin heti huomion tuohon sairaan hyvännäköiseen kasvisannokseen. Voi vitsi, kelpais kokeilla lennolla myös noita 🙂

  Kiitos linkkauksesta! Onhan se linkki vain oikein? Mulla näkyy menevän Rantsun etusivulle 🙂

  • Veera Bianca Reply

   Linkki on oikein ja mulla menee sun postaukseen? Hmm, en tiedä mistä johtuu?

   Mutta jep, hauska miten erilaisia juttuja tulee samasta kokemuksesta 🙂

Write A Comment